Restaurantkaart Diner vanaf 17.00 uur

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Krokante Reypenaer - gepofte kerstomaatjes - basilicummayonaise
(supplement geschaafde eendenlever: € 3.50€ 7.50
Rouleau
Serranoham - beenhammousse - kruidige rosevalaardappel - eierkruim - mosterdschuim € 7.50
Crostini (vegetarisch)
Gegratineerde geitenkaas - gemarineerde rode biet - gepocheerde vijg - sinaasappel - gebrande pecannoten - honing-tijmdressing € 7.50
Risotto
Paddenstoelen - gekonfijte eendenpoot - geschaafde eendenlever - rucola - acetostroop € 14.50
Zalm
A la minute gerookt - ingelegde zalm - zoetzure komkommerlinten - zoete aardappelcrème - tomatengel € 7.50
Dorade
Met citrus gemarineerd - gegrilde coquille - rivierkreeftenstaartjes - couscoussalade - ras el hanoutmayonaise € 12.50

Voorgerechten worden geserveerd met brood van de Oerse Molenbakker, kruidenboter, tapenade en aioli.


menu right bg

Soepen

Tomatensoep 
Tomaat - beenham - room € 5.00
Runderbouillon
Prei - ossenstaart - tomberrytomaatjes € 5.00
Pompoensoep
Zacht gegaarde kalfsfilet - gebrande zonnebloempitten € 5.00
Bouillabaisse

Rijkgevuld - schaal-en schelpdieren € 13.50
 
Soepen worden geserveerd met brood van de Oerse Molenbakker, kruidenboter, tapenade en aioli.

Hoofdgerechten

Varkenshaas
In Serranoham gebakken - pulled pork - gekonfijte rosevalaardappel - dragonsaus € 16.50
Diamanthaas
Rosé gebakken - knolselderijmousseline - sjalottensaus € 18.50
Runderribeye (250 gram)
Gegrild - grain-fed - gestoofde witlof - pestosaus € 26.50
Portobello (vegetarisch)
Risotto - paprikacompote - gebakken spinazie - krokante oesterzwammen - tomatenjus € 16.50
Eendenborst
Rosé gebakken - gekarameliseerde peer - saus van rode wijn en vanille (supplement geschaafde eendenlever: € 3.50€ 22.50
Roodbaars
Op de huid gebakken - gemarineerde groenten - saus van zongedroogde tomaat € 16.50
Schelvis
In olijfolie gebakken - saffraanaardappeltjes - gebakken spitskool - schaaldierensaus € 16.50
Zeetong
300 gram - krokante scampi's - ravigottesaus € 24.50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, mayonaise, warme groenten en salade.


Nagerechten

Dame blanche
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 5.50
Chocolademousse
Wit & puur - chocolade sponge cake - chocoladetruffel € 6.50
Mangobavarois
Grapefruitgel - gemarineerd citrusfruit - sorbet van bloedsinaasappel en witte chocolade € 5.50
Parfait
Van hazelnoot - gegrilde ananas - frangelico-schuim € 5.50
Perentaart
Warm - amandelkletskopjes - perensiroop - amandelroom € 7.50
Kaas
Plankje - 4 soorten - appelstroop - druiven - gegrild notenbrood € 8.00